Bingoal wordt nieuwe presenting partner van Heylen Vastgoed Heistse Pijl

Met nog een maand tot de Heylen Vastgoed Heistse Pijl zijn we erg blij om Bingoal als nieuwe partner te verwelkomen.

 

Bingoal is al jaren een vaste waarde in de wereld van sportweddenschappen, met een sterke expertise op wielrennen en veldrijden. In 2020 verbinden zij zich nu ook met de Heylen Vastgoed Heistse Pijl.

Naast weddenschappen op nationale en internationale paardenraces (met o.a. Waregem Koerse), kan je bij de meer dan 400 Bingoal-verkooppunten en op www.bingoal.be ook terecht voor weddenschappen in verschillende sporttakken, zoals voetbal, wielrennen, veldrijden, tennis, basketbal, motorsport, ... Ook kan je er terecht in hun online casino.

Al sinds het ontstaan van Bingoal vervult de wielersport een belangrijke rol. De laatste jaren is dat – met onder meer de sponsoring van crossploeg Pauwels Sauzen-Bingoal en wegploeg Cycling Team Bingoal-WB – sterk geëvolueerd. Ze weten namelijk dat de wielersport sterk verankerd is in België en bieden dan ook als enige ter wereld noteringen aan op alle klassementscrossen in het veldrijden en op meer dan 100 wielerwedstrijden in binnen- en buitenland.

De 100% Belgische bookmaker kan op Femke Herygers rekenen als enthousiaste ambassadrice. Ook op 1 augustus zal Femke op de koers aanwezig zijn en onder meer de podiumceremonie verzorgen.

Tom Verheyden, Retail Director bij Bingoal is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “De Heylen Vastgoed Heistse Pijl is een boeiende koers. Met ook de deelnames van onze crossploeg – met onder meer Belgisch Kampioen, Laurens Sweeck – en onze wegploeg kijken we erg naar uit deze editie. Het Belgische karakter van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl sluit mooi aan bij onze waarden.”

Ook de organisatie van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl kijkt uit naar een mooie samenwerking en is erg verheugd dat Bingoal in deze bijzondere periode de koers verder ondersteunt.

Meer weten over Bingoal? https://www.bingoal.be/

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024