Beleef de koers vanop de eerste rij met onze unieke VIP-formules

De Heylen Vastgoed Heistse Pijl intenser beleven, de renners van dichtbij ontmoeten of genieten van een uitgebreid ontbijt of gastronomische avondmenu? Dat kan met onze verschillende hospitalitypakketten! 

Wielerfan of niet, als VIP leggen we jou en je vrienden, klanten, medewerkers of bedrijfspartners gegarandeerd in de watten!  

 

Hieronder vind je een overzicht van onze formules om er samen met jou een onvergetelijke dag van te maken: 

 

  1. LUXUEUS ONTBIJT IN TURNHOUT 

  2.  

Op het stadhuis in Turnhout ontvangen we je graag voor een uitgebreid ontbijt met bubbels en keuze uit zowel warme als koude gerechtenDe VIP-zone bevindt zich vlak aan de startplaats, zodat je niets hoeft te missen van de renners, de ploegvoorstelling en de officiële start zelf.   

 

  1. SFEERVOL GENIETEN AAN DE AANKOMSTZONE 

  2.  

Om 14u openen we ons VIP-tourcafé ter hoogte van de aankomstzone in Heist-op-den-Berg en ontvangen we jou in een prachtig kader. Naast een uitgebreid buffet, inclusief dranken en cava, zijn er ook prominente gasten en ex-renners aanwezig. Dankzij de plaatselijke rondes en livebeelden van Sporza op onze grote schermen hoef je overigens niets van de koers te missen! 

 

  1. CULINAIR DINEREN MET SPETTERENDE AFTERPARTY  

  2.  

De schitterende dag afsluiten doen we met onze succesformule van het Hof Van Riemen. Bij deze formule ben je reeds welkom in ons tourcafé en laten we je nadien verder genieten van een gastronomische en feestelijke avond! Na de walking dinner is er muziek van een liveband en laat een DJ de tent ontploffen.  

 

Kijk voor meer info ophttp://www.heistsepijl.be/hospitality

En neem contact met ons op: 0473/67 12 24 of  info@isea.be

 

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024