Nieuwe Heylen Vastgoed Heistse Pijl op 22 juni 2019

Op 22 juni 2019 vindt de twaalfde editie van de Heistse Pijl plaats. Net als vorig jaar is Heylen Vastgoed opnieuw trotse titelpartner van onze Europe Tour-wedstrijd doorheen de Kempen. SportIvent is dan ook ers blij om de succesvolle samenwerking verder te zetten én enkele nieuwigheden aan te kondigen. 

 

 

De organisatie heeft verschillende stappen ondernomen om dé profkoers doorheen de Kempen de komende jaren nog meer op de kaart te zetten:

Zo is de koers dit jaar live te volgen op Sporza en mogen we, dankzij het verplaatsen van de koers naar een latere datum in juni, een sterker deelnemersveld verwachten. Zo krijgen we een sterke mix van WorldTour en ProContinentale teams. Het deelnemersveld wordt één van de sterkste van de voorbije vijf jaar. Daarnaast is het voor vele renners ook een uitgelezen kans om hun benen te testen voor het Belgisch Kampioenschap, dat één week na de Heylen Vastgoed Heistse Pijl plaatsvindt.

Parcours: focus op de Kempen

Het parcours van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl blijft grotendeels ongewijzigd. Met start op de grote markt in Turnhout, passage op de Grote Markt van Herentals en de plaatselijke rondes, inclusief 'den Berg', in Heist-op-den-Berg belooft het opnieuw een mooie en spannende wedstrijd te worden. 

'In Memoriam Michael Goolaerts'

Dit jaar zal er opnieuw een eerbetoon zijn aan Michael Goolaerts, die opgroeide in de regio. Met de 'Trofee Michael Goolaerts' willen we hem dan ook herdenken. 

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024